Wer kennt coole gadgets?

De builigen naar je te niet. Het meest voorkomende antwoord is dat alle gadgets die ik laat zien is slechts een beetje oud en dat ze meestal niet nieuw. En ik zou willen verduidelijken dat als u op zoek bent naar iets om een nieuwe gadget voor uw familie of vrienden, dan heb ik een beetje advies: als je echt van houdt, niet kopen. U mist een zeer belangrijk element van gadget maken. Ik weet dat in sommige gevallen moet je een elektricien met u hebben als je me je gadget, maar de elektricien is je vriend. Dit kan indrukwekkend zijn in vergelijking met Eizo Scherm Je hem vertellen hoe hij je gadget moet maken. U hem ook vragen om u een paar ideeën te laten zien. Ik ga je een aantal goede tips geven over hoe je dit doen. Het beste ding om te doen is je gadget met behulp van je eigen vaardigheden. Er is een heleboel dingen die je gebruiken en doen dat is niet essentieel voor uw gadget.

Maak de gadget

Het belangrijkste is om te weten wat je wilt en waarom. Eerst moeten we wat tijd nemen en beslissen wat je wilt. We moeten zorgen voor dingen die beschadigd kunnen raken wanneer u uw gadget gebruikt. Daarom moet je je gadgets thuis houden. Omwille van deze blog zal ik het simpel houden voor je. Laten we eens kijken naar de belangrijkste dingen om te doen voordat u uw gadget.

Allereerst moeten we een nieuwe gadget te maken. Het belangrijkste voordeel van nieuwe gadgets is dat ze niet hoeven te worden opgeladen zodra ze zijn gebouwd. Ten tweede, je moet een idee hebben van wat je wilt dat het doet. Een gadget moet een eenvoudig en begrijpelijk ontwerp hebben, en het moet zeer gemakkelijk te gebruiken zijn. In vergelijking met Actie Camera kan het veel helper zijn. Ten derde heb je een duidelijke en gedetailleerde beschrijving nodig van het doel van de gadget. Een goed geschreven beschrijving is nuttiger dan een lange adem beschrijving. Ten vierde moet je een werkend prototype van de gadget hebben. Het werkende prototype is essentieel om de functie van de gadget aan te tonen. Het prototype moet een functie hebben die kan worden getest. Ten vijfde moet de gadget eenvoudig en gemakkelijk te hanteren zijn. Als je geïnteresseerd bent in deze gadget, kijk dan op onze projectpagina (https://www.youtube.com/watch?v=HkZ6b4e1Fz8). Tot slot, als je vragen hebt, voel je vrij om me te schrijven op het onderstaande e-mailadres: [email protected] We zijn op weg om te ontmoeten en samen te werken met mensen die willen gadget kopen. Deel dit project met je vrienden en familie. We hebben geweldige tijd het delen van dit project met andere gadgets makers.

Hallo! Mijn naam is Nafeez Ahmed. Ik woon in een landelijk gebied, in Nederland, in een gebied waar mensen geen elektriciteit hebben en het niet mogelijk is om computers of telefoons in huis te draaien of naar een café of koffieshop of iets dergelijks te gaan. In tegenstelling tot gadget is het daardoor veel adequater.