Welke batterij heb ik nodig?

een batterij is een cel gemaakt van verschillende alkalische. In een batterijcel wordt een alkalische opgeladen via een kathode en een anode en produceert zo een chemische reactie. De chemische reactie geeft een gas af, daarom worden batterijen batterijen genoemd. In een apparaat dat we een batterijcel kunnen bellen zie je de kathode aan de linkerkant. Het is waarschijnlijk sterker dan Scherm Reparaties. De kathode is gemaakt van een metaal als ijzer. De anode is gemaakt van koper. U zien dat in batterijcellen de kathode gescheiden is van de anode en als kathode kan worden gebruikt. Deze scheiding voorkomt dat de anode te heet wordt en dat de kathode radioactief wordt. Ik denk dat het verschil tussen deze twee is dat in de batterij cel kathode wordt gebruikt voor energie en de anode wordt gebruikt als de batterij. Het verschil is niet zo groot als het was in de vorige leeftijd, maar ik denk dat dit beter is om een heleboel dingen te maken. Als gevolg daarvan is het zeker logischer dan gadget vergelijk.

Maar in het geval u wilt het verschil tussen kathode en anode in dezelfde batterijcel te zien dan u kijken in een boek. In een boek is een voorbeeld batterij van de oude tijden (zoals de kathode uit een oude tijd cel).

Anode en anode zijn niet zo verschillend na alle en als we niet weten de leeftijd van de batterij is het niet zo belangrijk voor ons. Ik weet zeker dat de anode niet radioactief zal zijn nadat hij van ouderdom is gemaakt. Maar de kathode zal op een gegeven moment radioactief zijn en de batterijcel. Ik weet over ouderdom batterijen, want ik kocht batterijen die werden gemaakt van deze ouderdom batterijen. Ik kocht ze van de batterij markt.

Maar in het geval dat de ouderdomsbatterij radioactief is, weten we wat voor soort cel het is. Dus, ik kan alleen vertellen de batterij in een van de twee gevallen.

De batterijen die we het meest kunnen zien zijn de lithium-ion en de elektrolyt. Ze zijn beide gemaakt van lithium en het elektrolyt is gemaakt van magnesium.

Deze twee soorten cellen en hun cel elektrolyt is een cruciaal onderdeel van een goede batterij. In het algemeen, hoe hoger de heffing, hoe hoger de capaciteit.

Maar wat voor batterij? Hoe bepaal je of het geschikt is? U de conditie van een batterij en de kenmerken van de elektrolyt controleren voordat u er een koopt. En we zullen ook kijken naar enkele van de verschillende soorten batterijen in het algemeen.

We kunnen een eenvoudige methode gebruiken, maar het is niet betrouwbaar, dus we zullen kijken naar verschillende methoden. We kunnen ook rekening houden met de kenmerken van de batterij en hoe je een goede te krijgen. De meest betrouwbare manier om een batterij te maken is om er een te kopen in dezelfde fabrikant, en hebben hetzelfde model. Maar soms is het niet zo gemakkelijk om uit te vinden of een batterij geschikt is, dus je zou willen controleren of er een andere batterij in hetzelfde merk. En soms zijn er verschillende versies van hetzelfde merk.