Wat is dit van AYGO JUST GO van Toyota?

Ik heb dit van AYGO. Ik kan ook laten zien wat foto's op mijn blog als je geïnteresseerd bent in dit te kopen. Ik ben al jaren een gadgetmaker op deze markt. Als gevolg hiervan kan het, in tegenstelling tot Samsung Galaxy S9 Scherm, veel succesvoller zijn. Dus op het einde, mijn blog zal laten zien wat ik gemaakt in de afgelopen 3 jaar. Ook zijn er vele andere gadget makers in deze markt ook, maar ze hebben niet dezelfde ervaring.

Het volgende is mijn verhaal.

Voordat ik begin: ik wil alle mensen bedanken die me hebben geholpen met deze blog. Het volgende is een samenvatting van mijn verhaal. Een paar jaar geleden werkte ik als consultant, en ik ontmoette iemand in mijn kantoor. Ze was erg geïnteresseerd in mij, denk ik uit mijn presentatie. In tegenstelling tot Bewegingsmelder Met Schakelaar zijn het dus merkbaar meer bedienden. Ze vroeg me of ik een website en ze had een blog die veel nuttige informatie en links had, dus ik dacht: Wat de heck, moet ik mijn blog te schrijven. De eerste versie van de blog was in het Nederlands, maar toen vertaalde ik het in het Engels, wat veel beter voor mij bleek te zijn, omdat de auteur eigenlijk een meisje was. Toen ik aan de blog werkte had ik het idee dat dit mijn belangrijkste blog zou zijn. Ik dacht ook dat het zou een plek waar je nuttige informatie over gadgets te vinden, want ik ben altijd op zoek naar nieuwe gadget ideeën, of mensen die grote informatie. De blog is zo nuttig voor mij dat ik begon te gebruiken voor al mijn andere blogposts. En natuurlijk ben ik niet de enige die gebruik maakt van de blog. Dus ik zou het erg op prijs stellen als je het eens zou kunnen proberen. Dank u.

Over Emma

Mijn naam is Emma en ik werk als ontwikkelaar van elektronica. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe gadgets en informatie die mensen die ze kopen zou kunnen helpen. Ik heb een aantal echt leuke en interessante projecten die ik denk dat iedereen moet uitchecken. Mijn eerste project was de eerste smartphone die beschikbaar was. De eerste smartphone werd uitgebracht in de zomer van 2007 en naar mijn mening was het een beetje als de eerste iPhone (ik ben een sucker voor de iPhone). De eerste iPhone was een beetje goedkoper dan de Nexus 5 en een beetje dunner, maar op het einde, het was niet sneller dan mijn Nexus One.

De eerste keer dat ik met mijn vader was en we kochten een Android-apparaat, een Galaxy Nexus. De Galaxy Nexus was niet meer beschikbaar. Dus ik moest een nieuwe telefoon te kopen en dat betekende dat ik moest veel tijd doorbrengen op het web, want ik wilde niet terug te gaan naar mijn eerste telefoon.

We eindigden het kopen van de iPhone 5 en naar mijn mening, deze telefoon was een beetje beter. Het had meer functies en ik denk dat dat komt omdat het kwam van Apple. De iPhone 5 was niet een geweldig apparaat om een paar redenen: 1. Ik haatte het ontwerp en de software en 2. Het had een enorm aantal slechte insecten. Het was de laatste telefoon op de markt met de slechte interface en de software bugs. Er waren veel meldingen van bugs en crashes. Er zijn nog steeds insecten. Waarom kopen mensen dure gadget? De grootste van hen is de "Telefoon is vergrendeld door de gebruiker." Ik denk dat de mensen die zijn met de software in het verleden zijn de beste in het testen en het oplossen van deze problemen. De ontwikkelaars zijn erg vriendelijk, behulpzaam en staan open om problemen met mij te bespreken. Ze hoeven niet veel mooie dingen te gebruiken om de software te ontwikkelen. Dit is opmerkelijk, als je het vergelijkt met gadget vergelijk.