Wanneer zijn gadget uitgevonden?

in 1482. Het gebeurde dat de Nederlandse uitvinder Erasmus van der Velde het elektrische lampje voor gloeilampen (gloeilamp: elektrische gloeilamp) uitvond. Ik heb ook dezelfde foto uit de tijd en datum: Erasmus van der Velde, Nederlandse uitvinder, het uitvinden van de gloeilamp, die je zien in dezelfde link als de andere post.

De datum is 15 augustus 1482 (het Nederlandse jaar waarin de gloeilamp werd uitgevonden) en dat is de tijd van uitvinding van de gadget. En dat is waar de post is geschreven. In de post is er niet genoeg uitleg, dus je moet terug naar de hoofdpost en lees het. Als gevolg daarvan is het waarschijnlijk logischer dan Medisana Weegschaal Action. Als u het nog niet hebt gelezen, vindt u deze uitleg in de reactie door mijzelf. Hier is een afbeelding voor u: Ik heb ook geschreven een andere post met een soortgelijk verhaal over de "gloeilamp": Nederlandse uitvinder uitgevonden een gloeilamp, een gloeilamp in 1482. De "gloeilamp" heet "vergelijk24" in het Nederlands, omdat de uitvinder het naar zijn vrouw wilde verduissen. In zijn tijd in Nederland was de Nederlandse gloeilamp een bijzondere uitvinding. De Nederlanders hebben wat gloeilampen uitgevonden voordat ze gloeilampen konden maken. De eerste Nederlandse lamp heette de "kommer van zwaard", of "lichtlamp" en de eerste lamp was slechts ongeveer 30 cm lang. Het was een gloeilamp gemaakt van een metaal, maar steek het op, of verbrand het.

In 1482 bedachten Thomas Van der Veen en zijn vrouw, een inwoner van Amsterdam, een speciaal type gloeilamp. Hij wilde noemen het de "gloeilamp", maar zijn vrouw zei dat was te "douchey". Ondertussen was de "gloeilamp" een product met verschillende technische problemen. Ten eerste, het was alleen in de avond verlicht. Dan had het een "dip" of filament en een "licht" of filament, maar alleen in de bovenste helft van de lamp. Dit maakte de lamp een grote hulp voor 's nachts. Ten slotte gebruikte het een draad die brandde voor een tijdje na de lamp verbrand. Maar dit maakte het erg fragiel.

Het idee om de lamp te maken als een "digitaal licht" werd geboren uit dat probleem. Ik was verbaasd dat de lamp nooit was meer dan een paar centimeter groot. Kent u een goedkope gadgets die de luchtkwaliteit te meten en me eraan herinneren om de lucht? Er werd hard gewerkt aan het idee om de lamp flexibel te maken. Het is nu dus mogelijk om deze lamp als flexibel licht te hebben. De lamp zelf is gemaakt van een zacht materiaal en er zijn vele soorten verschillende kleuren. Ik heb een prototype gemaakt van een licht dat ik in de palm van mijn hand kan leggen. Wanneer het in de palm wordt geplaatst, is het licht enkel als een natuurlijk licht. De lamp heeft een infraroodlamp erin. Denk ook aan het gadget vergelijk experience report. Als je het in de buurt van de muur plaatst, zal het in het donker gloeien. We kunnen de lamp veel groter maken, maar we denken er niet over na. We zijn er niet zo in geïnteresseerd. Wij zijn van mening dat mensen altijd toegang moeten hebben tot dezelfde hoeveelheid licht. In de toekomst gaan we een beetje licht te installeren in de kamer die is aangesloten op de computer.