Over Emma van

Mijn motto is om over alles en nog wat te schrijven. Als ik in Amsterdam ben of op het strand, ben ik meestal in een winkel, waar ik waarschijnlijk veel technische dingen lees.

Ik kan niet uitleggen wat ik leuk vind aan gadgets, maar ik zou zeggen dat het is dat er altijd een nieuwe gadget uit. Ik heb altijd al een grote interesse gehad in computerspelletjes. Daarom hou ik van ze, want het spel is elke keer weer compleet anders. Ik heb twee soorten computers: mijn Macbook Pro (2010) en mijn Windows 10 laptop, die ik gebruikte voor mijn dagelijkse werk. En ik hou van het gebruik van het beide. Ik heb altijd de klassieke pc-games op een pc gespeeld, zoals De Sims of Half-Life. Maar nu speel ik ook de nieuwste generatie games op de PC.

In 2017 werd ik geïnterviewd door Tech News World, en ik werd geïnterviewd over de volgende geweldige gadget die uit technieuws kwam. Het was een zeer cool interview, en mijn laptop is in gebruik voor enkele dagen nu. Mijn eerste ervaring met de Macbook Pro en een nieuwe Macbook was hetzelfde: ik was onder de indruk, ik was erg onder de indruk, ik was helemaal verbaasd en zo was de hele technologie-industrie.

Zoals ik schreef een paar dagen geleden op de blog, ben ik bezig met een grote groep mensen te ontwerpen, ontwikkelen en ontwikkelen van de volgende generatie macbook Pro-apparaten. Mijn collega's en ik werken aan verschillende oplossingen, en we werken aan allerlei verschillende hardware: desktop, laptop, tablet, iMacs. De eerste versie van de laptop is al een realiteit, maar we zijn in het proces van het maken van een nieuw model dat de laptop zal nemen in een volledig nieuwe richting, die ik binnenkort zal beschrijven.

Leven

Toen ik klaar was met school, ging ik bij defensie. Mijn droom is om mijn eigen startup te starten, maar het zou geweldig zijn om te werken in een echt bedrijf met een echt doel. Dus heb ik besloten om een jaar een startup in Nederland te doen en er carrière van te maken. Ik heb een paar interessante projecten die ik ga mijn geluk beproeven op:

Ik ga een smartphone-app maken waarmee je real-time nieuws krijgen over nieuws in de wereld, wat echt interessant is omdat ik de eerste persoon ben die het ooit doet en om eerlijk te zijn is het zeer gemakkelijk te gebruiken en het is zo goed in wat het is ontworpen voor dat het misschien iets echt goeds wordt. Het is de eerste smartphone nieuws app en de app werkt op alle smartphones en tablets. En als het me lukt om het te maken, ga ik het vrijgeven voor alle smartphones die beschikbaar zullen zijn in 2015. Ik heb veel geschreven over technologie en mijn eerste boek was een vrij slechte eerste roman, maar ik hoop dat de volgende beter zal zijn en het heeft een beter einde dan de eerste.

Ik ben geboren in Nederland in 1983 en woon in Nederland en woon momenteel in Nederland. Mijn liefde voor elektronica begon op de leeftijd van 12, leerde ik hoe de tv-gids te lezen door tv te kijken, kreeg ik mijn eerste computer in 1989 en mijn eerste tablet in 1995. Ik ben een professionele grafisch ontwerper, ik heb een MBA, en ik schrijf over elektronica en gadgets. Ik ben ook een blogger, een web ontwikkelaar, een software engineer, een online journalist, een organisator en een ontwerper. Ik hou ervan om te leren en mijn kennis te delen met andere mensen, dus voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Deze blog gaat over gadgets, gadgets en meer gadgets. Ik heb altijd al meer willen leren over elektronica, ik heb altijd genoten van het sleutelen aan technologie. Het begon allemaal als een hobby en ik had het geluk om een deel van mijn vrije tijd te kunnen besteden aan het doen van elektronicaprojecten met mijn vrienden.

Mijn vader zei altijd dat ik mijn nieuwsgierigheid moest volgen. Maar deze nieuwsgierigheid, deze drang naar kennis, is niet iets wat ik ooit heb overwogen te doen. Ik heb altijd al een "avonturier", maar dit is mijn eerste blog, en ik heb altijd al gefascineerd met gadgets. Dus natuurlijk, toen mijn vader zich zorgen begon te maken dat hij niet genoeg geld zou hebben om mijn universiteit te betalen en dat hij een baan moest vinden, ging ik op zoek. Ik begon te leren over elektronica, ik heb veel gadgets gekocht door de jaren heen. Mijn eerste was een kleine gadget genaamd een PDA. Ik vond het zo leuk dat ik besloot om mijn eigen te maken.

Het eerste prototype

Wat volgt is het verhaal van mijn reis, van het allereerste begin, tot het heden. Het begint met een eenvoudig klein stuk speelgoed dat mijn vader gaf me aan het begin van de middelbare school, en vervolgens voortgezet als ik meer geleerd over elektronica, computers en computers in het algemeen.