Kent u een goedkope gadgets die de luchtkwaliteit te meten en me eraan herinneren om de lucht?

Ja. Ik ben een fan van luchtreiniger, maar ook van de goede oude mode ontvochtiger of de meer moderne en dure ontvochtiger.

Wat is luchtreiniger?

Luchtreinigers gebruiken ozon om bacteriën en virussen in uw lucht te doden. U hoeft niet om een goedkope ontvochtiger te kopen om er een te gebruiken. Het enige dat je nodig hebt om te kopen is een fles ontvochtiger en een stuk papier om uw naam en adres op te schrijven en hang het in je kast of aan de achterkant van uw deur. Als je Nederlands lezen en schrijven dan kun je een beetje lezen over de ontvochtiger en je het bij mij kopen, maar je zult het niet goedkoop vinden. U er ook over lezen op uw eigen blog.

Luchtreiniger, ontvochtiger, ontvochtiger. Ik ben al op zoek naar een voor een lange tijd. De beste, die ik gebruik, is die van Air. Ik heb twee luchtreinigers: een met een automatische ontvochtiger, de andere met een handmatige. Er is een ontvochtiger in mijn garage. In de andere kamer heb ik ook een droger. Als ik op een zeer warme plaats ben, moet ik de bevochtiger verwijderen. Ik ben nu van plan om een ontvochtiger te kopen voor mijn huis ook. Ik was op zoek naar de Amazon site voor een ontvochtiger, maar was niet in staat om een product dat is voor thuisgebruik te vinden. In tegenstelling tot Koptelefoon School is het dus merkbaar succesvoller. Dus ging ik op zoek naar iets.

Zoals u zien op de foto's, heb ik besloten om een ontvochtiger te kopen. In een recent gesprek met een van mijn lezers (Rudie) hebben we besloten om een blogpost over onze ervaringen met een ontvochtiger te maken. In tegenstelling tot gadget kan het dus merkbaar bruikbaarder zijn. We werken ook aan een gadget om hetzelfde te doen. We hopen nog veel meer verhalen over de beste ontvochtigers toe te kunnen voegen. De rest van ons bericht vind je op de gadgets24 blog, en we helpen u graag.