Hoe we geld verdienen

Affiliate Links worden verstrekt in overeenstemming met onze Affiliate Disclosure. Zie voor meer informatie onze Affiliate Disclaimer pagina.

Onze review is gebaseerd op de Toshiba Satellite M400. Dit is de derde review van de Satellite M400. Wij zijn de eerste om dit model te herzien en de laatste om het vorige model de Satellite M400-2 te herzien. De Satellite M400-2 is nog niet vrijgegeven en we moeten wachten tot ze in april en mei 2018 worden uitgebracht om het opnieuw te testen. De Satellite M400-2 wordt geleverd met de nieuwste Intel Atom Z3580 processor. De prijs was € 599 (ongeveer $ 800) en wordt geleverd met 2 GB geheugen. U vindt de reviews van de andere modellen van de Satellite M400 uit onze vorige review. De Satellite M400-2 is een grote tablet met een volledig metalen behuizing en is vrij zwaar. Het is een 5,5 inch apparaat en weegt ongeveer 1,9 pond. De tablet heeft een resolutie van 1366 x 768 pixels en een verbazingwekkende 16:9-beeldverhouding.

Je moet een goed begrip hebben over de functies van onze gadgets voordat je ze koopt. Alle producten, foto's, reviews, specs en informatie wordt verstrekt voor uw referentie en informatie alleen, het is geen goedkeuring of aanbeveling.

Neem gerust contact met ons op. Als u vragen of suggesties heeft over onze producten of diensten. Wij helpen u graag. Bedankt voor uw bezoek aan onze site en genieten van uw winkelen. Als u tevreden bent met onze producten en diensten, laat ons dan een goede beoordeling en beoordeling in de winkel. Het helpt ons echt en uw mening telt echt :) De producten en diensten op deze website zijn alleen illustratief en illustratief en de product- en servicebeschrijving is geen garantie. Er wordt geen verklaring afgelegd en deze product en dienst zijn niet gegarandeerd vrij van gebreken, fouten, fouten, schade of verlies. Als u om welke reden dan ook een probleem heeft met een product of dienst, kunnen wij op verzoek een gratis service van vervanging of uitwisseling aanbieden.